Yeşilyöre Fakılar Şehit Erkan İmalı İlkokulu


Vizyon: Oldukları gibi kabul edilip değer verilen, ailelerine, ülkesine ve insanlığa faydalı bireyler olarak yetişmelerinin ancak iyi eğitim almaları ile mümkün olacağının farkında olabilen bireyler olarak yetiştirmek ve okul olarak emsalleri için çevresinde örnek, eğitimin yükselen değeri olmak.

Misyon: Öğrencilerimizi; Milletin kültürel ve manevi değerlerini benimsemiş, Ruh, beden ve zihin yönünden sağlıklı ve dengeli yetişmiş, Dünyanın her yerinde başarılı olacağına inanmış, Doğayı ve çevreyi koruyup geliştiren, Bilimsel Düşünceyi rehber edinmiş, Kendine güveni tam bireyler olarak yetiştirmektir. İ L K E L E R İ M İ Z . "Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesi ilk önceliktir" .. "Öğrenciler bütün çalışmalarımızın odak noktasıdır ve amaçlarımızın temelini oluşturur" ... "Biz, birbirimizi öğrencilerin, velilerin ve toplumun sürekli gelişen beklentilerine ayak uyduracak şekilde geliştirmek için yüreklendiririz."

Başarılar: 0

Saatler: Derse Başlama:13.00 Ders Bitişi: 16.50
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Öğretmenler kendi araçları ve öğretmen servisleri ile ulaşım sağlamaktadır. Ayrıca köy dolmuşları da mevcuttur.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Diğer Hususlar: Okulumuza yeni bina yapılacaktır. Su anda Yeşilyöre İlkokulu/Ortaokulu binasında eğitim öğretim devam etmektedir.

Telefon - 0

Belgegeçer - 0

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://yesilyorefakilar.meb.k12.tr

Adres - Yeşilyöre Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi, No 42, Türkoğlu, Kahramanmaraş, Posta Kodu 46840

Öğretmen :6
Öğrenci :84
Derslik :4
Kütüphane Kitap Sayısı :379
Öğretim Şekli :İkili öğretim yapılmaktadır.

Yerleşim Yeri - Türkoğlu İlçesinin batısında bulunan bir mahalle olup 6500 nüfusu vardır. Doğal güzellikleri görülmeye değerdir.

Adres - Yeşilyöre Mahallesi, Mehmet Akif Caddesi, No 42, Türkoğlu, Kahramanmaraş, Posta Kodu 46840

Ulaşım İl ve ilçeye asfalt yol bulunmaktadır. Öğretmenler, il ve ilçe merkezinden geliş-gidiş yapmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine 28 km uzaklıkta, ilçe merkezine 12 km uzaklıktadır.